Definitive Guide sabiha gökçen korsan taksi için

Wiki Article

Sabiha Olgunlaşmamışçen korsan taksi durağı derunin gideceğiniz mesafenin kısa veya uzun olması herhangi bir nüans yaratmamaktadır. Bizim amacımız sizlerden vakıf kesbetmek değil sizleri istediğiniz yere en mutlu şekilde götürmek ve sizi kazanmaktır.

Ne günah ki çoğu takside kredi anaçı terminali bile bulunmamaktadır. Bu nedenle para ödemeye hazırlıklı olmalı ve yerınızda tercihen Türk Lirası bulundurmalkaloriız.

Korsan taksi olarak kurulduğumuz günden bu yana siz giranbaha müşterilerimize 7 gün ve 24 zaman boyunca istanbul ciğeri yahut istanbul dışına seyahatlerinizde size konforlu yolculuk hizmeti sunmaya özen göstermekteyiz.

Ancak sitemiz üzerinden vasati bir km bilgisi yazarak alacağınız hizmetin ücretini tahmini bir şekilde tayin şansı bulabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakası ve Rum yakası ilçe ve semtlerinden bizi arayarak gerçeklehandan taksi talepleriniz en yaklaşan konumda ki korsan taksi araçlarımız aracılığıyla önlanır. Korsan taksi durağı noktasında her hangi sabit bir sınır güfte konusu değildir.

Tenha şunu da unutmamalkaloriız ki Havalimanı korsan taksi durağımızla iletişime geçtiğinizde evcil efsaneviınızı da yanınızda taşıyacağınızı sabiha gökçen korsan taksi belirtmelisiniz. Böylece taksi durağı yönetimimiz sizin derunin en usturuplu vasıtamızı size yönlendirecektir.

İster İstanbul Havalimanı‘na, gerek Sabiha Felekçen Havalimanı‘na seyahat ediyor olun, Zirve Korsan Taksi size istediğiniz noktaya hızlı bir şekilde ulaşmanın keyfini yaşatır.

Her dönem istanbuldayız ! bizlere whatsapp ve telefon hattımızdan 7/24 ulaşabilirsiniz. sabiha gökçen korsan taksi Tercih edilmeyi her dakika kendimize ilke edindik müşterilerimizin memnuniyeti sabiha gökçen havalimanı korsan taksi biz sinein çok bileğerlidir…

Bakımlı ve yeni araçlarımızla hasetn her saatinde havalimanına girmek istiyorsanız kararlı bakımı meydana getirilen araçlarımızı tercih edebilir ve böylelikle seyahatinizde bir ulaşım aksaklığı evetşanmasına maruz kalmamış olursunuz.

Havalimanı korsan taksi hizmeti sunduğumuz şirket bünyesinde kullandığımız tüm vesaitımızın bakımları mazbut olarak mimarilmaktadır.

İstanbul sabiha gökçen havalimanı korsan taksi havalimanı sabiha gökçen havalimanı korsan taksi taksileri taksimetre kullanmaktadır ve bu nedenle şehir merkezine erişim kucakin önceden belirlenmiş sabit fiyatlar yoktur. Her durumda İstanbul Havalimanı, Arnavutköy semtinde, Taksim bölgesine 40 km uzaklıkta taraf aldığından, kestirmece 40 dakikada gideceğiniz yere varacağınızı ve kestirmece 15.

Taksi hizmeti sunan kişilere katiyen güvenmeyiniz. Her dönem ve her durumda resmi taksi durağındaki taksileri tercih ediniz. Taksinizi önceden kocaoğlanrtmak isterseniz, İstanbul’da en çok kullanılan taksi icraatından ikisi BiTaksi ve iTaksi’dir.

Havalimanına nazil yolcular, oturdukları semtteki kendi tanıdıkları ticari taksi duraklarını arayarak havalimanından düzenınmasını istiyor.

2023'te UKOME tarafindan belirlenen Istanbul taksi tarifesini, Istanbul taksi ücretini oran buyurmak yürekin kullaniyoruz. Kullanilan Istanbul taksi tarifesi ile alakadar detaylari asagidaki tabloda bulabilirsiniz

Report this wiki page